Foukané dřevovlákno - zateplení domu, zateplení fasády

CIUR a.s - domovské stránky Climawood - foukané dřevovlákno

Foukané dřevovlákno

kalkulátor

Climawood

Online
kalkulátor

Spočítejte si
cenu za aplikaci...

OVELOS, pozemní stavby a.s. - nový partner naší společnosti

Firma OVELOS, pozemní stavby  a.s. pro své zákazníky připravila speciální nízkoenergetickou variantu rodinného domu. Základ tvoří celulózová izolace. Dokonalé odvedení vlhkosti z konstrukce, instalační předstěna, difůzně otevřená skladba, vynikající energetický index obálky stavby. Naprosto ekologické provedení. Využití desítek let zkušeností umožňuje poskytovat na komponenty systému mnohaleté záruky. Samozřejmostí je podpora vývojového zázemí firmy CIUR a.s.

1 miliarda Kč pro panelové domy!

Všichni zájemci o opravu nejen panelového domu POZOR! Vláda ČR schválila program Nový Panel pro rok 2011. V praxi to znamená, že fond bydlení začne opět od 4. 4. 2011 přijímat žádosti o úrokové dotace. Celková uvolněná částka pro potřeby programu je 1 miliarda korun!

Společnost CIUR a.s. se jako člen organizace CERPAD dlouhodobě zabývá komplexním zateplováním bytových a panelových domů. Tým odborníků naší společnosti je připraven pomoci vám s projekcí a realizací vašich požadavků. Kontaktujte nás na telefonu +420 326 901 411 nebo emailu info@ciur.cz.

Využijte profesionální a prověřená řešení společnosti CIUR a.s. ještě dnes!

                 

Odborná celostátní konference - ČVUT v Praze - 8. 2. 2011

Dne 8. 2. 2011 se v Kongresovém sále ČVUT na Masarykově koleji konala celostátní konference „Ochrana a izolace stavebních konstrukcí“. Akci pořádala společnost CIUR a.s. ve spolupráci s ČVUT v Praze, PSM CZ s.r.o. a MOLL Bauökologische Produkte GmbH. Konference se zúčastnilo více než 200 projektantů, techniků a stavebních firem. Sympozium navštívila také řada delegátů z Německa a Slovenska. Úvodní slovo a prezentaci hlavních produktů naší společnosti měl výrobní náměstek Ing. Mojmír Urbánek. Dalšími přednášenými tématy byla ochrana stavebních konstrukcí produkty PRO CLIMA® (Jens Lüder Herms Dipl.-Ing. (FH) - MOLL), teorie stavební fyziky (Doc. Dr. Ing. Zbyněk Svoboda - ČVUT) a diagnostika budov (Ing. Jiří Novák, Ph. D. – ČVUT).

Více informací naleznete v samostatném článku.

Všem zúčastněným děkujeme a budeme se těšit na další společná setkání.

 

NOVINKY.CZ - článek o CLIMATIZER PLUS

V sobotu 29. 1. 2011 vyšel na serveru NOVINKY.CZ zajímavý článek o našem výrobku – izolaci CLIMATIZER PLUS a jeho využití například pro stavby postavené v nízkoenergetickém a pasivním standartu. Samotný článek naleznete zde: http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/221038-modulova-drevostavba-usetri-provozni-naklady.html.


CIUR a.s. na veletrhu BAU 2011 - Mnichov, Německo

Ve dnech 17. - 22. 1. 2011 se v Mnichově (Německo) konal tradiční mezinárodní stavební veletrh BAU 2011. Naše společnost nemohla být jako přední evropský výrobce celulózových produktů tomuto dění stranou. Rozsáhlou expozici CIUR a.s. v pavilonu A1 navštívilo velké množství návštěvníků a zájemců o naše technologie.

CIUR a.s. na výstavě Infotherma 2011 - Ostrava

Ve dnech 17. – 20. 1. 2011 se společnost CIUR a.s. společně s regionálními partnery zúčastnila výstavy Infotherma 2011. K vidění byla tepelně akustická izolace, foukaná celulózová izolace CLIMATIZER PLUS, membrány a příslušenství značky PRO CLIMA, akustické desky WOLF a mnoho dalšího.

BLOWER DOOR TEST a CIUR a.s. v roce 2010

Během roku 2010 provedli technici CIUR a.s. přes 30 kontrolních měření průvzdušnosti obálky budov – Blower Door Test. Měření probíhalo na stavbách rodinných domů v nízkoenergetickém a pasivním standardu. Naměřené hodnoty n50 se pohybovaly v rozmezí 0,25 až 0,57. Jako velmi dobré se ukazují výsledky měření z budov, kde parobrzdnou rovinu zajišťuje fólie Intello® německého výrobce pro clima®. Dalším velmi důležitým prvkem jsou okna a jejich ukotvení do nosné konstrukce. Zde se výborně osvědčily okenní pásky Contega SL a Contega Exo. V případě lokálních netěsností nebo napojení parobrzdné fólie na betonovou desku se výborně osvědčil trvale elastický tmel Orcon F®. Více informací o Blowerdoor testech prováděných společností CIUR a.s. naleznete v samostatném článku!

Stránky: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 14 »
zobrazeno 64 - 70 z 92 záznamů

Články

V tomto modulu jsou dostupné následující volby...

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Novinky

Veškeré dění u nás můžete sledovat zde...


Prohlášení společnosti CIUR a.s. k nouzovému stavu

16.03.2020
vyhlášeného dne 12.3.2020 v České republice Společnost CIUR a.s. prohlašuje, že v následujících dnech se pracuje v areálu společnosti b ...


Dočasné přemístění vjezdu do areálu firmy

19.08.2019
Vážení obchodní partneři, vzhledem k pokračujícím pracím na rekonstrukci ulice Pražská jsme nuceni přistoupit k dočasnému uzavření půvo ...


Pozvánka na semináře, veletrhy a výstavy v roce 2019

07.01.2019
Výstavy: FOR ARCH 17. až 21. září 2019, PVA EXPO PRAHA v Letňanech volná vstupenka na veletrh Uplynulé události: Více informací a fotky ...

Více novinek...

Z našich produktů vybíráme

Dočasně zlevněné produkty...

Zobrazit více produktů...