Foukané dřevovlákno - zateplení domu, zateplení fasády

CIUR a.s - domovské stránky Climawood - foukané dřevovlákno

Foukané dřevovlákno

kalkulátor

Climawood

Online
kalkulátor

Spočítejte si
cenu za aplikaci...

Chystáte se renovovat chatu nebo chalupu? A co zateplení?

Zateplení rekreačního objektu je určitě jedna ze základních věcí, kterou řeší každý chatař a chalupář. Nová izolace a hlavně zateplení jsou součástí většiny oprav a přestaveb - vždyť kvalitní izolace nejenom snižuje provozní náklady, ale hlavně umožnuje využívat chatu nebo chalupu i v chladnějším období. V létě pak může pomoci udržet uvnitř příjemný chládek.

Jedna z tuzemských bank zveřejnila výsledky svého výzkumu, že 70 procent chalupářů se letos chystá nějakým způsobem renovovat svůj rekreační dům. Nejvíce peněz plánují chalupáři na změny v interiérech, opravu nebo výměnu střechy a hned potom na zateplení a izolaci. Může to být i tím, že řada majitelů chce svůj rekreační objekt využívat v delším období, nejenom v létě. Některé chataře však k nové izolaci dovedla i letní vedra a hledají způsob, jak alespoň částečně snížit prohřátí chalupy přes horký letní den, aby se v noci dalo lépe spát.

Naši odborníci na izolace nových i rekonstruovaných budov využívají při doporučeních a službách své více než dvacetileté zkušenosti v oboru. Co vybrat na izolaci chalupy nebo chaty? Nejčastěji doporučujeme aplikovat foukanou celulózovou izolaci Climatizer Plus®, jedinečný český výrobek s výbornými vlastnostmi:

  • Vynikající tepelná izolace jak v zimě, tak v létě.
  • Dobré protipožární vlastnosti, vhodné pro dřevostavby.
  • Velmi výrazné zlepšení akustiky staveb.
  • Rychlá návratnost investice – snížení provozních nákladů na vytápění a navíc nakupujete materiál přímo od českého výrobce, a to i prostřednictvím certifikovaných firem v regionech.
  • Snadná, čistá a rychlá aplikace zkušenými profesionály.
  • Aplikace nezdržuje ani nekomplikuje stavbu nebo přestavbu.
  • Ekologicky naprosto šetrný výrobek.
  • Foukaná izolace Climatizer Plus® je součástí systému izolačních materiálů COMPRI®. Nechte si poradit a doporučit našimi specialisty, znají naše výrobky nejlépe.
  • Nezávaznou nabídku kvalitního provedení i výběru vhodných materiálů vypracují zdarma specialisté certifikovaní přímo od nás – tedy výrobcem jedinečných izolačních materiálů. Samozřejmě se všemi zárukami na kvalitu, cenu i termíny.

Jak takové „foukání izolace” vlastně probíhá? Podívejte se na video, jak např. probíhá dodatečné zateplení půdy. Výhodou je čistota a rychlost aplikace tohoto izolačního materiálu.

Pokud plánujete ještě letos nebo na příští rok zateplení vaší chaty nebo chalupy, určitě se napřed poraďte s našimi odborníky. Přijedou za vámi a na místě poradí nejlepší řešení, jak správně investovat do izolace. Na chalupě, stejně jako na novostavbě rodinného domu nebo třeba zateplení střechy panelového domu, kam se z chalupy vracíte. Všude tam lze totiž jedinečné vlastnosti foukané izolace Climatizer Plus® využít.

Vše o jedinečném českém izolačním materiálu a jeho snadné aplikaci najdete ZDE.

Zdroj průzkumu zmíněného v článku: Novinky.cz

autor: UsiReV, datum: 07.08.2015 13:14, kategorie: nezařazeno

Články

V tomto modulu jsou dostupné následující volby...

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Novinky

Veškeré dění u nás můžete sledovat zde...


Prohlášení společnosti CIUR a.s. k nouzovému stavu

16.03.2020
vyhlášeného dne 12.3.2020 v České republice Společnost CIUR a.s. prohlašuje, že v následujících dnech se pracuje v areálu společnosti b ...


Dočasné přemístění vjezdu do areálu firmy

19.08.2019
Vážení obchodní partneři, vzhledem k pokračujícím pracím na rekonstrukci ulice Pražská jsme nuceni přistoupit k dočasnému uzavření půvo ...


Pozvánka na semináře, veletrhy a výstavy v roce 2019

07.01.2019
Výstavy: FOR ARCH 17. až 21. září 2019, PVA EXPO PRAHA v Letňanech volná vstupenka na veletrh Uplynulé události: Více informací a fotky ...

Více novinek...

Z našich produktů vybíráme

Dočasně zlevněné produkty...

Zobrazit více produktů...