Foukané dřevovlákno - zateplení domu, zateplení fasády

CIUR a.s - domovské stránky Climawood - foukané dřevovlákno

Foukané dřevovlákno

kalkulátor

Climawood

Online
kalkulátor

Spočítejte si
cenu za aplikaci...

VIDEO: Jak jsme stavěli pasivní dům - den po dni

Veletrh IBF 2012 je za námi, pasivní dům v Národním stavebním centru již stojí a my přinášíme záznam z celé čtyřdenní reality show! Ti, co stavěli s námi, si mohou zavzpomínat a připomenout si, jak celá akce probíhala, ti ostatní alespoň zjistí, o co na výstavišti přišli.

Všechna videa najdete uvnitř článku!

0. DEN: 

Pátek 20. 4. 2012. Chystáme se!

Video zachycující skládání nosné obálky mobilního pasivního domu, který jsme postavili na brněnském výstavišti. Použitý konstrukční materiál představují velkoplošné smrkové panely NOVATOP.

1. DEN: 

Úterý 24. 4, 2012. Začíná stavební reality show, jak se staví pasivní dům!

Video zachycující, jak jsme přímo na brněnském výstavišti izolovali boční stěnu, osazovali okna, zaklápěli čelní stěnu domku a montovali vzduchotechniku a elektroinstalaci.

2. DEN: 

Středa 25. 4. 2012. A je zatepleno - stavba mobilního pasivního domu běží jako hodinky!

Video zachycující, jak jsme přímo na brněnském výstavišti izolovali foukanou celulózou, dřevovláknitými deskami, skelnou a minerální vlnou a jak jsme montovali venkovní žaluzie. Stavěli jsme tu také ukázkové stěny z pórobetonových tvárnic a z cihelných bloků.

3. DEN: 

Čtvrtek 26. 4. 2012. Pasivní dům oblékl modřínový „kabát“ a my už jsme na střeše!

Video zachycující, jak jsme přímo na brněnském výstavišti montovali a zateplovali konstrukci střešního pláště, pokládali na ni trapézový plech, začali s obkládáním fasády modřínovými palubkami a přípravou koupelny. Stavěli jsme tu také ukázkové stěny ze systému ztraceného bednění a z dřevěné nosné konstrukce.

4. DEN: 

Pátek 27. 4. 2012. Blížíme se k závěru!

Video zachycující, jak jsme přímo na brněnském výstavišti dokončili obklad pasivního domku modřínovými palubkami, nanesli kontaktní omítku na zadní stěnu, udělali důležité povrchové úpravy v koupelně, namontovali kuchyňskou linku a světla, zkompletovali inteligentní elektroinstalaci a začali domek vybavovat stylovým nábytkem.

5. DEN: 

Sobota 28. 4. 2012. Unikátní stavební reality show je ve svém finále!

Mobilní pasivní domek jsme na brněnském výstavišti a před zraky návštěvníků Stavebních veletrhů 2012 postavili za neuvěřitelné čtyři dny. Poslední den jsme už jen vygruntovali, otevřeli prosklené balkónové dveře a pozvali nedočkavé diváky na návštěvu.

Články

V tomto modulu jsou dostupné následující volby...

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

  • Oznámení a informace

Novinky

Veškeré dění u nás můžete sledovat zde...


Prohlášení společnosti CIUR a.s. k nouzovému stavu

16.03.2020
vyhlášeného dne 12.3.2020 v České republice Společnost CIUR a.s. prohlašuje, že v následujících dnech se pracuje v areálu společnosti b ...


Dočasné přemístění vjezdu do areálu firmy

19.08.2019
Vážení obchodní partneři, vzhledem k pokračujícím pracím na rekonstrukci ulice Pražská jsme nuceni přistoupit k dočasnému uzavření půvo ...


Pozvánka na semináře, veletrhy a výstavy v roce 2019

07.01.2019
Výstavy: FOR ARCH 17. až 21. září 2019, PVA EXPO PRAHA v Letňanech volná vstupenka na veletrh Uplynulé události: Více informací a fotky ...

Více novinek...

Z našich produktů vybíráme

Dočasně zlevněné produkty...

Zobrazit více produktů...